Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Θεοδώρα Τερζή

Θεοδώρα Τερζή
Ειδικός Φωτισμού

"Ο φωτισμός για εμάς έχει να κάνει με τη ζεστασιά του χώρου σε αρμονία με την προσωπική αισθητική του ιδιοκτήτη του. Αφορά την πνευματική ηρεμία και την ευεξία του."

Lefteris Terzis

Λευτέρης Τερζής
Διευθυντής Πωλήσεων

"Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε τα χαμόγελα των πελατών μας όταν βλέπουν για πρώτη φορά τον χώρο τους να φωτίζεται! Τι υπέροχο συναίσθημα…!"

Efi Fotopoulou

Έφη Φωτοπούλου
Βοηθός Πωλήσεων

"Το να ακούμε προσεκτικά για να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων και να δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, βρίσκονται στον πυρήνα των όσων κάνουμε κάθε μέρα."

Christos Strougkariou

Χρήστος Στρουγκαρίου
Υπεύθυνος CNC Machining

"Δεν δίνουμε απλά μορφή στα προϊόντα. Δίνουμε σχήμα στα κτίρια και τα όνειρά σας δημιουργώντας υγιή και φιλόξενο φωτισμό."

Nikos Terzis

Νίκος Τερζής
CEO

"Ποτέ δεν ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε και θα είμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες όλων των πελατών μας. Στις υπηρεσίες σας εφ' όρου ζωής..."

ΟΡΑΜΑ

Να κάνουμε τη διαφορά δημιουργώντας εξαιρετικά έργα φωτισμού που φέρνουν πνευματική ηρεμία και ευεξία στον κόσμο και την κοινωνία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να ενεργούμε ως ο πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων φωτισμού στην υπηρεσία όλων των επαγγελματιών του χώρου για την υλοποίηση των επαγγελματικών στόχων και ονείρων τους.

Αριστεία. Ενσυναίσθηση. Ακεραιότητα.