ΑΠΟ ΤΗΝ
ΙΔΕΑ
ΣΤΗΝ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ

From conception to realization
Space study

Μελέτη Χώρου

Ο ζεστός και ευχάριστος φωτισμός ξεκινά από την ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου.

Πέρα από την αρχική μελέτη του αρχιτεκτονικού σχεδίου, επισκεπτόμαστε δια ζώσης τον χώρο για να αποκτήσουμε τη δική μας οπτική και κατανόηση των πραγματικών αναγκών και ιδιαιτεροτήτων του χώρου. 

Επίσης, καταγράφουμε όλα τα μεγέθη της ηλεκτρικής εγκατάστασης καθώς επίσης και τα αποτελέσματα της φωτομετρικής μελέτης (θερμοκρασία φωτισμού, ισχύς κλπ).

Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλα είναι στη θέση τους πριν ξεκινήσει η επόμενη φάση του σχεδιασμού των προϊόντων μας.

Σχεδιασμός Προϊόντων & Ποιοτικές Προδιαγραφές

Σε στενή συνεργασία με τον αρχιτέκτονα ή τον τελικό χρήστη, αρχίζουμε να σχεδιάζουμε το mock-up των προϊόντων προς κατασκευή.

Οι παραλλαγές και συνεχείς προσαρμογές του σχεδίου είναι πολύ συχνές, καθώς σταδιακά βελτιστοποιούμε το σχέδιο λαμβάνοντας υπόψη κρίσιμους παράγοντες, όπως τους φακούς, τους αντανακλαστήρες, τη θερμοκρασία ή την ισχύ του φωτός κλπ.

Έτσι, καταλήγουμε βήμα προς βήμα στον τελικό σχεδιασμό και τις ποιοτικές προδιαγραφές σε πλήρη ευθυγράμμιση με το αρχικό concept και την επιθυμητή αισθητική, ενώ - παράλληλα - διασφαλίζουμε την κατασκευαστική αριστεία των προϊόντων μας σε επίπεδο λειτουργικότητας, αισθητικής και αντοχής.

Design & quality specifications

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg

Εξατομικευμένες Παραγωγές

Πριν την έναρξη της παραγωγικής διαδικασίας, όλες οι πληροφορίες του σχεδίου και οι ποιοτικές προδιαγραφές, είναι ξεκάθαρες και συμφωνημένες.

Η διαδικασία της παραγωγής βελτιστοποιείται με τη χρήση τεχνολογικά εξελιγμένων εργαλειομηχανών CNC και συμπληρωματικές υπηρεσίες (βαφή, ανοδίωση, ηλεκτροστίλβωση κλπ). Έτσι, εξασφαλίζεται το αψεγάδιαστο και εντυπωσιακό φινίρισμα σε όλα τα προϊόντα μας.

Η παραγωγή ολοκληρώνεται στο εξειδικευμένο Τμήμα Συναρμολόγησης όπου όλα τα μέρη και εξαρτήματα ενσωματώνονται στο τελικό προϊόν.

Στο τέλος, το πλήρως εξοπλισμένο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου ελέγχει όλα τα τεμάχια ένα προς ένα, εφαρμόζοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές ελέγχου. Έτσι, διασφαλίζουμε την πλήρη συμμόρφωση του τελικού προϊόντος με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

  • ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ 100% ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  • ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.

Υποστήριξη μετά την Πώληση

Οι σχέσεις μας με τους πελάτες δεν σταματούν με την πώληση, αντιθέτως ξεκινούν με την πώληση.

Εφαρμόζουμε και επιβλέπουμε τη διαδικασία εγκατάστασης για να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη λειτουργικότητα και αξιοπιστία.

Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Πολύ αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης, μαζί με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του έργου, συμπληρώνουν και υποστηρίζουν τη διαδικασία.

Θέλουμε οι τελικοί χρήστες των προϊόντων μας να μην έχουν την παραμικρή ανησυχία ή ανασφάλεια για τα προϊόντα μας, ώστε ξένοιαστα να ζήσουν την εμπειρία και να απολαύσουν τα οφέλη ενός ζεστού φιλόξενου και υγιούς φωτισμού.

  • ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ
  • ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  • ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
After-sale support

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ