ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ
ΖΕΣΤΟΣ. ΑΝΕΤΟΣ. ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ.

Cozy inviting lighting you dream of

Εφ' όρου ζωής. Το εννοούμε...

Customized productions

Εξατομικευμένες Παραγωγές

Αν έχετε κάποια ιδέα αρχιτεκτονικού φωτισμού, μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτήν ή να την σχεδιάσουμε από το μηδέν. Με βάση το σχέδιο, παράγουμε εξατομικευμένα - ακόμα και για μοναδιαία τεμάχια - με σκοπό να σας υποστηρίξουμε στο στυλ φωτισμού που έχετε ονειρευτεί.

Άμεσοι Χρόνοι Παράδοσης

Διατηρούμε παγίως ένα ελάχιστο στοκ αποθεμάτων σε υλικά ώστε να αποφεύγουμε τις αρνητικές συνέπειες τυχόν καθυστερήσεων στην προμήθεια. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει μία πλήρως λειτουργική μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα, για να είμαστε κοντά στους πελάτες μας. Έτσι, επιτυγχάνουμε τους συντομότερους χρόνους παράδοσης στην αγορά.

Short delivery times

100% pure materials

100% Καθαρά Υλικά

Δεν χρησιμοποιούμε κράματα. Δεν χυτεύουμε τα υλικά. Να γιατί οι τελικοί χρήστες απολαμβάνουν μέγιστη διάρκεια ζωής των προϊόντων και ελάχιστα έως μηδαμινά κόστη συντήρησης. Μην εκπλαγείτε αν τα προϊόντα μας δείχνουν ολοκαίνουργια ακόμα και μετά από πολλά χρόνια...!

Εφ' όρου Ζωής Επισκευές

Αν – για οποιοδήποτε λόγο – χρειαστείτε κάποτε να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε ένα μέταλλο ή ένα ηλεκτρικό μέρος, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης θα αναλάβει τις αναγκαίες εργασίες για να επαναφέρει το προϊόν σας στο αρχικό επίπεδο λειτουργικότητας και αισθητικής. Και ναι, το εννοούμε...! Αυτή είναι μια ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ υπηρεσία!

Lifetime repairs

Unparalleled technical support

Απαράμιλλη Τεχνική Υποστήριξη

Με τα προϊόντα φωτισμού της TEFEL, θα έχετε την καλύτερη υποστήριξη τόσο πριν όσο και μετά την αγορά. Από τον εξατομικευμένη σχεδιασμό και την παραγωγή, μέχρι στις εφ' όρου ζωής υπηρεσίες επισκευής, η TEFEL είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας στη δημιουργία ζεστού, ευχάριστου, ελκυστικού φωτισμού για εσάς και τους πελάτες σας.

Μην βασίζεστε μόνο στα δικά μας λόγια!
Δείτε τι λένε και οι άλλοι για εμάς…

 

Παναγιωτόπουλος Γιώργος

Γιώργος Παναγιωτόπουλος
Architectural Lighting

Human Centric Lighting .... αλλιώς!
Στην Bel Lighting όλα ξεκινούν από τον άνθρωπο και καταλήγουν σε αυτόν. Ξεκινούν από το ανθρώπινο δυναμικό το οποίο πάντα είναι πρόθυμο να ακούσει και πάνω από όλα να κατανοήσει τις ανάγκες του πελάτη. Και καταλήγουν στον πελάτη - άνθρωπο διότι έχει την ικανότητα, αλλά και την εμπειρία, να προσφέρει προϊόντα (standard ή custom) τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής τους και τη λειτουργικότητά τους. Θετική ενέργεια, φρέσκες ιδέες, ποιότητα και ταχύτητα ανταπόκρισης είναι τα χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας με την Bel Lighting που συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Ionian Trilogy - Luxury Villas Kefalonia

Νικόλας & Δώρα Φαραντούρη
Ionian Trilogy - Luxury Villas Kefalonia

Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς στο Ionian Trilogy - Luxury Villas Kefalonia, που η επιμέλεια και η προμήθεια του εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού είναι της εταιρείας BEL lighting & Tefel lighting. Εξ αρχής αναζητήσαμε την καλύτερη ποιότητα, αντοχή και design, για ενα project στο οποίο η πολυτέλεια συνταιριάζει με αισθητική και η τεχνολογία με την κομψότητα. Αναζητήσαμε το άριστο. Είδαμε πολλά και μιλήσαμε με πολλούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η επιλογή της Tefel - BEL lighting μας δικαιώνει καθημερινά. Όχι μόνο ως υποχρεωτική επιλογή κάποιου φωτισμού, αλλά ως αισθητική άποψη για το πώς αρμόζει να είναι ο φωτισμός σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο με ήπια, κομψή και επιμελημένη αρχιτεκτονική παρέμβαση. Με προτάσεις και εναλλακτικές. Με προθυμία και αγάπη των ανθρώπων της Tefel για το έργο. Και μια απαρέγκλιτη εμμονή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια.

Παναγιώτης Κουτρούλης

Παναγιώτης Κουτρούλης
Lighting & Lighting Parts/ Product Manager

Η Bel-Lighting είναι από τις λίγες εταιρείες στον κλάδο του φωτισμού η οποία προσφέρει την ευελιξία και τις λύσεις που συνοδεύουν ένα οποιοδήποτε έργο με υψηλές απαιτήσεις. Αφενός ο άρτιος σχεδιασμός προϊόντων με προδιαγραφές για κάθε εφαρμογή και αφετέρου η εξαιρετική επικοινωνία με τους συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας καλύπτουν δύο από τα πιο βασικά στοιχεία που επιθυμεί ένας επαγγελματίας.

Πάρης Τασόπουλος

Πάρης Τασόπουλος
AZAS Constructions

Είμαι πάντα σίγουρος, όταν συνεργάζομαι με την TeFeL. Μας δίνουν τις καλύτερες λύσεις, με γνώμονα τις ανάγκες του έργου. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα των υλικών, τους χρόνους παράδοσης και κυρίως την υποστήριξη όχι μόνο πριν, αλλά και σε ό,τι χρειαστεί, μετά την απόκτηση των προϊόντων.

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας;
Οι νέες προκλήσεις μας εξιτάρουν.

LET'S TALK